112Gelderland

Elburg - Rijbewijs ingevorderd van dronken bestuurder

Een 35-jarige automobilist uit Elburg raakte donderdag 21 augustus zijn rijbewijs kwijt, omdat hij zwaar onder invloed van alcohol een auto bestuurde en een eenzijdige aanrijding veroorzaakte.

Donderdagmiddag 21 augustus omstreeks 14.45 uur kreeg de politie melding van een aanrijding op de rotonde Nunspeterweg / Flevoweg in Elburg. Een automobilist was met zijn voertuig tegen een lantarenpaal tot stilstand gekomen. Na de aanrijding ging de bestuurder er lopend vandoor en liet de beschadigde auto achter. Getuigen zagen dit en schakelden de politie in. Agenten konden de bestuurder op de Wildemaetstraat aanhouden. Omdat het vermoeden bestond dat de bestuurder alcohol genuttigd had, werd de man voor verder onderzoek meegenomen naar het politiebureau. De ademanalyse op het bureau wees 975 Ugl uit. Het rijbewijs werd ingevorderd. Proces-verbaal is opgemaakt. ()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten