112Gelderland

Jongemannen aangehouden voor mishandeling en bedreiging hulpdiensten

Hedel - Een 18-jarige inwoner van Hedel is aangehouden omdat hij een brandweerman geslagen had. Het incident was op de Koningin Wilhelminastraat in Hedel, dinsdagochtend rond 00.45 uur. Op dezelfde plaats en bij hetzelfde incident bedreigde een andere man een politieagent. Ook hij werd aangehouden.

Meerdere brandweerlieden waren bezig met het blussen van brandende autobanden. Zij werden tijdens hun werk echter belaagd door een groepje jongeren, waaronder de 18-jarige Hedelnaar. De opgeroepen politie kreeg van de brandweercommandant te horen dat brandweermannen geslagen waren,dat geprobeerd was een straalpijp af te pakken en dat helmen van het hoofd waren getrokken.Twee brandweerlieden verklaarden aangifte te doen.Alleen de 18-jarige kon op dat moment nog als verdachte worden aangemerkt. Hij is dan ook aangehouden. De politie maakt proces-verbaal op.

Bij hetzelfde incident was ook een 38-jarige man uit Hedel aanwezig. Hij bedreigde een politieman die daar aan het werk was. Hierop is hij aangehouden en ingesloten. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten