112Gelderland

Doornspijk - Auto botst tegen boom; automobilist overleden

Op zondag 17 augustus vond op de Haerderweg een eenzijdig ongeval plaats. Een auto botste tegen een boom en de twee inzittenden raakten zwaar gewond. De automobilist overleed maandagavond 18 augustus aan zijn verwondingen.

Het ongeval werd even na 16.00 uur door een getuige gemeld, die direct eerste hulp verleende. Gezien de ernst van het ongeval gingen meerdere hulpverleningsvoertuigen en een traumahelikopter naar de opgegeven locatie.

De inzittenden, de 22-jarige automobilist uit Doornspijk en een 21-jarige vrouw uit Emmeloord werden uit het wrak bevrijd. Nadat zij gestabiliseerd waren werden zij per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De 22-jarige man is hier maandagavond aan zijn verwondingen overleden.

De verkeersongevallendienst stelt een onderzoek in naar de toedracht van het dodelijke verkeersongeval. De politie is daarnaast op zoek naar getuigen. Personen die mogelijk meer kunnen vertellen over het ongeval worden gevraagd om contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten