112Gelderland

Culemborg - Politie doet onderzoek na aantreffen gewonde man (aanvulling)

De politie is zondagmiddag 17 augustus in Culemborg een onderzoek gestart nadat in de omgeving van de Everwijnstraat een gewonde man werd aangetroffen. De twee aangehouden mannen hadden niets met het voorval te maken en zijn in vrijheid gesteld.

Zondagmiddag kwam bij de meldkamer een melding binnen van een man die zich verdacht gedroeg in de omgeving van de Everwijnstraat. Hierbij werd gedacht aan een mogelijke inbreker.

Toen agenten ter plaatse kwamen troffen zij een gewonde man aan, het leek een poging zelfdoding. De hulpdiensten werden gealarmeerd en de man werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Korte tijd later kwam bij de politie een tweede melding binnen dat bij het eerdere incident mogelijk ook twee andere mannen waren gezien. Er werd een onderzoek gestart en kort daarna hield de politie in het centrum van Culemborg twee mannen aan die aan het doorgegeven signalement voldeden.

Uit het onderzoek is gebeleken, dat de mannen niets met het incident te maken hadden. Er is geen sprake geweest van een misdrijf.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten