112Gelderland

Motorrijder zonder helm gaat er vandoor

Kampen - Een 21-jarige man uit Kampen heeft maandagmiddag 31 december drie bekeuringen ontvangen voor het rijden op een motor zonder rijbewijs, zonder helm en voor het niet opvolgen van een aanwijzing.

Surveillerende agenten zagen op de Derde Ebbingestraat een motorrijder zonder helm rijden. Toen ze de man een stopteken wilden geven ging hij er vandoor. In eerste instantie wist hij te ontkomen, maar na enig zoekwerk werd de motor op de Buitennieuwstraat aangetroffen. Omstanders gaven aan dat de man was weggelopen richting de Oudestraat. Daar werd hij gezien, maar ondanks meerdere aanzeggingen ging hij er opnieuw vandoor. Uiteindelijk kon hij in de Schapensteeg worden staande gehouden. Daar werden hem de drie bekeuringen aangezegd. De motor bleek hij te hebben geleend. Deze is door de politie meegenomen en wordt teruggeven aan de eigenaar.

()

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten