112Gelderland

Bergentheim/Kloosterhaar - Jongen mishandeld aan Van Roijensweg

In de nacht van vrijdag 8 op zaterdag 9 augustus rond 00.30 uur werd aan de Van Roijensweg een 14-jarige jongen uit de gemeente Hardenberg door voor hem onbekende personen mishandeld.

De jongen reed over de Van Roijensweg in de richting van Kloosterhaar toen er een donker gekleurde auto voor hem stopte. Bij de auto stonden twee mannen. Toen de jongen langs fietste werd hij door een van de mannen mishandeld en later nog door een ander die uit de auto kwam. Naast de drie mannen zaten er nog meerdere personen in de auto. De mannen waren rond de 20 jaar oud en spraken mogelijk met een Limburgs accent.

De politie is op zoek naar getuigen die het voorval hebben gezien of die rondom het genoemde tijdstip in de omgeving van de Van Roijensweg en/of Kloosterhaar een donkere auto met meerdere inzittenden hebben gezien. ()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten