112Gelderland

Arnhem - Trio verdacht van zware mishandeling opgepakt

In de wijk Malburgen in Arnhem heeft de politie woensdagavond drie mannen aangehouden na een melding van een hevige ruzie. De drie, Arnhemmers in de leeftijd van 20 tot en met 22 jaar, worden verdacht van zware mishandeling.

Uit onderzoek tot dusver bleek dat er die avond omstreeks 20.30 uur in huis bij een 45-jarige Arnhemmer ruzie was ontstaan over een geldkwestie waarbij bedreigingen zouden zijn geuit. Op een gegeven moment zou er met een moersleutel zijn geslagen naar de 45-jarige man, die daarbij een hoofdwond opliep. Vervolgens zou het slachtoffer ook een slagwapen hebben gepakt om zich te kunnen verweren. Gewaarschuwde agenten wisten tussenbeiden te komen. In de buurt werden de twee overige verdachten aangetroffen en aangehouden. Wat er nu precies gebeurd is wordt nog onderzocht. Door het slachtoffer is aangifte gedaan.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten