112Gelderland

Tiel - Vrouwen opgepakt na uit de hand gelopen verkeersruzie

Een verkeersruzie tussen twee vrouwen en een man op de Wadenoijenlaan in Tiel woensdagmiddag is zodanig uit de hand gelopen dat de politie eraan te pas moest komen. Twee Tielse vrouwen van 25 en 27 jaar werden daarbij aangehouden wegens bedreiging.

Een 55-jarige Tielse automobilist kreeg het rond 16.15 uur met de vrouwen aan de stok na een verkeerssituatie op de Wadenoijenlaan. De man zou de vrouwen daar kennelijk tegen de zin van de vrouwen zijn gepasseerd. De vrouwen reden de man achterna, reden hem klem en zouden hem hebben bedreigd met geweld. Ook zouden ze naar de man hebben gespuugd. Nadat de man naar huis was gereden zouden de vrouwen hem even later thuis hebben opgezocht, waarna er gedreigd zou zijn met onder meer een mes. Gewaarschuwde agenten troffen kort voor aankomst de beide vrouwen aan. Ze zitten voorlopig vast voor onderzoek en verhoor. Door de Tielse automobilist is aangifte gedaan.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten