112Gelderland

Hattem - Man aangehouden voor vernieling parkeergarage

Een 18-jarige jongen uit Emmeloord is zondagmiddag 10 augustus aangehouden op verdenking van het plegen van vernielingen in een parkeergarage aan de Koestraat.

De politie kreeg rond 15.15 uur een melding van geluidsoverlast in een parkeergarage aan de Koestraat. Autos zouden in de garage aan het crossen zijn. Agenten zagen dat de parkeergarage vol rook stond. Onderzoek wees uit dat de rook werd veroorzaakt door een auto die bandensporen in de garage had getrokken. Hierdoor was de coating op de vloer weggebrand. Aan de hand van een kenteken dat door een getuige was genoteerd, kon enige tijd later de 18-jarige jongen uit Emmeloord in Hasselt worden aangehouden. De jongen is overgebracht naar het politiebureau en na verhoor in vrijheid gesteld. De jongen kreeg een transactie aangeboden en moet de schade die hij heeft aangericht in de parkeergarage vergoeden.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten