112Gelderland

Twee mannen aangehouden voor zware mishandeling

Beek-Ubbergen - Twee Groesbekenaren van 17 en 22 jaar oud zijn dinsdagochtend om 05.45 uur aangehouden op verdenking van zware mishandeling. Bij een horecagelegenheid aan de Rijksstraatweg in Beek-Ubbergen zou het tweetal twee andere mannen mishandeld hebben.

Rond05.00 uur kreeg de politie melding van een flinke vechtpartij in het caf. Ter plaatse troffen agenten twee gewonde mannen op straat aan. Beiden hadden hoofdletsel, n van hen zwaar. Het betreft twee inwoners van Beek van 39 jaar en van 23 jaar. Beiden zijn naar het ziekenhuis overgebracht.De mishandeling zou gevolgd zijn op een woordenwisseling tussen de verdachten en de slachtoffers.

Toen de politie ter plaatse kwam waren de twee daders gevlucht. Getuigen konden echter de verblijfplaats van de verdachten vertellen, waarop agenten de twee daar aanhielden. Dit was in een woning in Beek, inde nabijheid van het caf.

Het tweetal is ingesloten en zal vandaag nader gehoord worden. De politie onderzoekt de zaak verder.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten