112Gelderland

Arnhem - Politie zoekt getuigen woningoverval

Een 54-jarige Arnhemse vrouw is zondagochtend 10 augustus in haar woning aan de Forelstraat in Arnhem-Zuid door twee onbekende mannen overvallen. Er is niemand gewond geraakt.

Rond kwart voor zes werd er bij de politie melding gemaakt van de overval. Het slachtoffer verklaarde dat ze die ochtend wakker werd toen er twee onbekende mannen in haar slaapkamer stonden. De twee vroegen de vrouw onder bedreiging van een vuurwapen (of iets dat daarop lijkt) om geld en doorzochten vervolgens de woning. Ze zijn er onder andere met een geldbedrag en sieraden vandoor gegaan. Bij de overval is niemand gewond geraakt.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar deze woningoverval en is op zoek naar getuigen die voor of rond het tijdstip van dit incident iets hebben gezien of gehoord in de omgeving van de Forelstraat datmet de woningovervalte maken kan hebben. Heeft u informatie Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of bel anoniem via 0800-7000.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten