112Gelderland

Coevorden - Automobilist aangehouden voor rijden onder invloed

De politie heeft zondagochtend vroeg een 31-jarige automobilist uit Neede aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed van alcohol. Daarnaast vonden agenten bij de fouillering van de man 17 XTC pillen.

Bij een caf in Coevorden zagen surveillerende agenten een auto staan met daarin twee mannen. Het was duidelijk dat de twee onder invloed van alcohol verkeerden. Daarom werd tegen hen gezegd dat ze niet moesten gaan rijden. De twee gaven aan dit niet te gaan doen. Nog geen uur later was de auto wel in beweging gekomen. De beide mannen waren niet ver gekomen en blokkeerden de gehele weg. Reden om de bestuurder te vragen mee te werken aan blaasproef. De beide inzittenden gingen er volgens rennend vandoor. De 31-jarige bestuurder werd achterhaald en aangehouden. Hij blies later in het politiebureau 465 ug/l, goed voor een rijverbod en een proces-verbaal. Daarnaast vonden agenten tijdens de fouillering 17 XTC pillen in de kleding van man. De drugs werden in beslag genomen. De verdachte werd voor nader onderzoek ingesloten. De identiteit van de andere inzittende is nog onbekend.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten