112Gelderland

Nijmegen - Vier mannen op heterdaad aangehouden in Waalhaven

In de nacht van donderdag op vrijdag hield de politie vier mannen aan op de Havenweg. Een getuige maakte rond 02.05 uur melding dat personen bezig waren om op een boot te klimmen. Politieagenten gingen meteen op onderzoek uit en zagen even later enkele verdachten uit het ruim van de boot komen. Diverse goederen lagen op het dek. Vier mannen tussen 22 en 50 jaar en afkomstig uit Nijmegen zijn aangehouden voor diefstal via inklimming in vereniging.

De goederen die de politie aantrof waren voornamelijk bouwmaterialen en gereedschap. Om de verdachten op de kade te krijgen was inzet van een brandweerboot nodig. Het viertal is op het politiebureau ingesloten voor verhoor. En verdachte is bovendien een bekeuring aangezegd voor het in het water gooien van een blik bier. De politie heeft van degetuige een verklaring opgenomen en onderzoekt de zaak.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten