112Gelderland

Meteren - Rijbewijs kwijt

In de nacht van woensdag op donderdag omstreeks 02.15 uur, werd een 39-jarige man uit Oosterbeek aangehouden toen hij werd betrapt met drank op achter het stuur. De man trok de aandacht van een mede weggebruiker door zijn rijgedrag.

De getuige die op de A15 achter de bewuste auto reed zag dat deze enorm slingerde. Hij meldde dit direct bij de politie. Agenten wisten de auto snel te traceren en lieten de auto op het parkeerterrein Overbroek ter hoogte van Meteren stoppen. De agenten lieten de man blazen en dit pakte niet goed uit voor de verdachte. Hij werd meegenomen naar het bureau voor de test op het ademanalyseapparaat. Daar blies hij 590 ug/l, goed voor een invordering. Omdat de Oosterbeker zijn rijbewijs niet bij zich had werd zijn auto op het politiebureau gestald totdat het rijbewijs binnen is. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten