112Gelderland

Zes aanhoudingen voor vernielingen Beesd

Beesd - Maandagavond rond 20.20 uur kreeg de politie melding van een groepje jongeren dat vernielingen zou plegen op het station van Beesd. Dit was op camerabeelden gezien. Agenten die ter plaatse gingen hielden zes personen aan.

Toen de politiemensen op het station in Beesd aankwamen en de groep troffen ontkende in eerste instantie iedereen. Nadat elderscamerabeelden werden bestudeerd kwamen de agenten tot de conclusie dat de vernielingen zeer waarschijnlijk toch door deze groep gepleegd waren. Na korte gesprekken met individuele personen was er voldoende verdenking om het zestal aan te houden. Het gaat om vijfmannen en een vrouwin de leeftijdscategorie van 17 tot 22 jaar uit Tiel, Arnhem, Huissen en Beneden-Leeuwen.

Het zestal is meegenomen naar het bureau en ingesloten. Ze zullen daar nader gehoord worden over de vernielingen die met vuurwerk zijn aangericht aan een aantal kaartautomaten.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten