112Gelderland

Ermelo - Verdachte en buit na snelkraak aangetroffen

De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag 5 augustus na een snelkraak bij een supermarkt aan de Branderskamp n verdachte aangehouden. De vluchtauto met buit werd ook aangetroffen. Het onderzoek naar de andere verdachten wordt voortgezet.

De politie kreeg even voor 06.00 uur en melding van een snelkraak. Agenten waren in de buurt en konden al snel een achtervolging inzetten. Dit ging met hoge snelheden en in de buurt van de Ds. Witteveenlaan verlieten de verdachten hun auto en gingen er te voet vandoor.

De omgeving werd direct afgezet en een speurhond pikte al snel een spoor op. Niet veel later werd n van de verdachten aangehouden. Het gaat om een 28-jarige Hagenaar. In de auto werd de buit (sigaretten) aangetroffen en veilig gesteld.

Opvallend was, dat de speurhond onderweg diverse kledingstukken tegen kwam die zeer waarschijnlijk van de daders waren. Om herkenning te voorkomen hebben zij kennelijk dubbele kleding aan gehad.

De politie vraagt buurtbewoners die in de omgeving van de Ds. Witteveenlaan kleding aantreffen om direct contact met de politie op te nemen. Pak het niet op, maar bel 0900-8844.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten