112Gelderland

Verwarde man aangehouden op bungalowpark

Nunspeet - De politie heeft maandag 31 december aan het einde van de middag met behulp van de inzet van het arrestatieteam een verwarde man aangehouden die bewoners van een bungalowpark in het buitengebied van Nunspeet bedreigde. De man zwaaide met een mes en riep dat hij iedereen zou doodschieten. Na zijn aanhouding is hij voor verhoor overgebracht naar een politiecel.

Politiemensen die maandag ter plaatse kwamen op het bungalowpark, zagen de man uit het raam van een vakantiebungalow hangen, al zwaaiend met een groot mes. Zij probeerden contact met hem te krijgen, maar de man reageerde door te roepen dat de politie weg moest gaan, omdat hij anders iedereen zou doodschieten. Omdat het niet lukte met de man in contact te komen, werd het AT (arrestatieteam) ingeschakeld om hem aan te houden. In afwachting van het arrestatietam bleef de man (52 jaar oud) bedreigingen schreeuwen en vernielde deuren en ramen van de bungalow. Het arrestatieteam overmeesterde de man op het moment dat hij bezig was met het maken van een molotovcocktail.

De verdachte is overgebracht naar het politiebureau en heeft de nacht in de cel doorgebracht. Vandaag, dinsdag 1 januari, wordt hij verhoord en wordt gekeken bij welke hulpverlening de man gebaat is.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten