112Gelderland

Sneek/Leeuwarden - Politie zoekt getuigen vechtpartij in trein

De politie is op zoek naar getuigen en mogelijk meer slachtoffers van een vechtpartij in de trein van Sneek naar Leeuwarden.

In de nacht van zaterdag op zondag zou even na middernacht in de trein ruzie zijn ontstaan. Twee jongemannen zouden beledigende leuzen hebben geroepen. Verschillende treinreizigers zouden zich hieraan hebben gergerd. Toen het duo hierop werd aangesproken, ontstond er ruzie in de trein. Bij de vechtpartij wordt een 16-jarig meisje uit Leeuwarden door n van de jongemannen in haar buik getrapt. Zij is voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. De twee jongemannen verlaten rennend het station in Leeuwarden. Op basis van het signalement kan n de verdachte, een 19-jarige man uit Culemborg, even later worden aangehouden.

De politie heeft een aantal getuigen gesproken. Daaruit is naar voren gekomen dat er mogelijk ook een jongeman geslagen. De politie komt graag met hem in contact. Ook eventuele andere getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, worden verzocht zich te melden bij de politie via 0900-8844.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten