112Gelderland

Epe - Politie onderzoekt ongewenst gedrag voetbaltrainer

De politie stelt een onderzoek in naar mogelijk ongewenst gedrag door een voetbaltrainer en begeleider van SV Epe. De 32-jarige verdachte is op dinsdag 22 juli aangehouden. Na voorgeleiding voor de Rechter-commissaris zit hij nu in voorlopige hechtenis.

Door ouders van vier jongeren is aangifte gedaan, dat de trainer/begeleider ongewenst, onzedelijk gedrag ten opzichte hun zoon heeft gepleegd. Het gaat ook om een slachtoffer van buiten de voetbalvereniging. De verdachte is op dinsdag door de politie aangehouden en wordt verhoord.

Het bestuur van de vereniging is op de hoogte gesteld van het politieonderzoek. De voetbalvereniging heeft de ouders van haar leden via een brief op de hoogte gesteld van het politieonderzoek. Het bestuur heeft de trainer lopende het onderzoek op non-actief gesteld.

De politie onderzoekt of er andere slachtoffers zijn. Indien u hierover informatie heeft, kunt u contact opnemen met de zedenpolitie in Harderwijk via 0900 8844.

Het NOC*NSF heeft een Vertrouwenspunt Sport waar verenigingen en sporters melding kunnen doen en advies kunnen krijgen over regels, waarden en normen in de sport. Dit meldpunt is te bereiken op 0900-2025590.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten