112Gelderland

Dief komt gestolen spullen terugbrengen

Nijmegen - Zondagmiddag rond 16.30 uur kwam een vrouw thuis in haar woning aan de Berg en Dalseweg. Zij ontdekte dat uit haar woning een aantal flessen drank was weggenomen. Op hetzelfde moment kwam een onbekende man de achtertuin ingelopen. Toen de vrouw vroeg wie hij was en wat hij kwam doen, zei de man dat hij enkele gestolen spullen uit de woning kwam terugbrengen.

In de woning was een aantal zaken weggenomen en de onbekende man verklaarde dat hij in zijn eigen huis nog meer goederen uit de woning had. De vrouw stelde vervolgens voor om deze gestolen goederen op te halen in de woning van de verdachte. Die stemde daarmee in. Hierop gingen de vrouw en haar man met de verdachte naar diens woning. Daar werden gestolen alcoholhoudende dranken uit de woning van de vrouw aangetroffen. De verdachte gaf de spullenterug en bood zijn excuses aan.

Nadat de vrouw en haar de man de woning van de verdachte weer hadden verlaten deden zij aangifte bij de politie. Die hield de verdachte vervolgens aan ter zake inbraak.

De verdachte, een 51-jarige Nijmegenaar, gaf toe wat hij gedaan had. De man zal nader worden gehoord. De politie maakt proces-verbaal op tegen de Nijmegenaar.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten