112Gelderland

Kekerdom - Aanhouding na bedreiging met mes

Vrijdagmiddag tegen 16.00 uur werd melding gemaakt dat een klant een medewerker van een caf in Kekerdom met een mes had bedreigd. Meerdere politie-eenheden gingen meteen die kant op. De medewerker bleek ongedeerd. Even later hield de politie een 66-jarige verdachte uit die plaats aan.

De verdachte zou de medewerker na een onenigheid eerst met een mes achterna hebben gezeten envervolgens (zonder mes)te lijf zijngegaan. Tijdens een worsteling kwam de verdachte uiteindelijk ten val en liep daarbij wat lichte verwondingen op. Met behulpvan eenandere medewerker werdde 66-jarige de zaak uit gewerkt. Nadat de gewaarschuwde politie hun verhaal had aangehoord, gingen zij op zoek naar de verdachte.Zij troffen hem in een woning aan waarbij hij zich recalcitrant gedroeg en ook de agenten met een mes bedreigde. Daarop istegen de verdachte pepperspray gebruikt. Vervolgens is de man onder controlegebrachtengeboeid. Hij zit ingesloten op hetpolitiebureauen wordt verhoord.

De politie onderzoekt de zaak.Van de cafmedewerker is een aangifte opgenomen en een mes is vooronderzoek inbeslaggenomen.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten