112Gelderland

Harderwijk, Zeewolde - Stoffelijk overschot Henry de Vries in auto aangetroffen

De politie heeft maandag 21 juli in de auto van de vermiste Harderwijker Henry de Vries een stoffelijk overschot aangetroffen. Na forensisch onderzoek is vastgesteld dat het stoffelijk overschot de vermiste Henry de Vries betreft. De familie is hierover genformeerd.

De auto diezondag door honden van de Stichting Signi Zoekhonden was gevonden, ismaandag door duikers onderzocht en geborgen. Duidelijk was al wel, dat er zich een stoffelijk overschot in de auto bevond. Het Team Forensische Opsporing en rechercheurs van de nationale politie, eenheden Midden-Nederland en Oost-Nederland, zijn de hele dag betrokken geweest bij de berging en het veilig stellen van eventuele sporen.

De auto is naar een politiebureau gebracht om het stoffelijk overschot te bergen en de vaststelling van de identiteit realiseren. In de loop van de avond werd mede aan de hand van de gebitsstatus en de trouwring duidelijk dat het om Henry de Vries ging.Laat op de avond kon de familie worden geinformeerd. De politie doet met specialisten onderzoek naar de doodsoorzaak.

Als er mensen zijn die weten hoe en wanneer de auto in de Hoge Vaart terecht is gekomen, dan kunnen zij bellen met de politie via 0900 8844. Dit kan ook anoniem bij Meld Misdaad Anoniemvia 0800-7000.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten