112Gelderland

Politie start grootschalig onderzoek

Nijmegen - Zaterdagavond omstreeks 23.45 uur ontving de politie een melding dat er een ernstig gewonde man in de 16e straat Hegdambroek, vlak bij zijn woning op straat was aangetroffen. Het slachtoffer, een 36-jarige Nijmegenaar, werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij later die nacht is overleden. De politie is met 20 rechercheurs gestart met een Team Grootschalig Onderzoek.

De man werd door buurtbewoners bij zijn auto liggend op straat aangetroffen. Omdat al snel duidelijk was dat het letsel door geweld was toegebracht, werd gestart met een Team Grootschalig Onderzoek en de straat afgezet als plaats delict (PD). Zaterdagnacht werd meteen gestart met een uitgebreid sporenonderzoek. Enkele getuigen zijn inmiddels gehoord. Vandaag wordt het onderzoek voortgezet en maandag zal sectie worden verricht op het stoffelijk overschot.

Het rechercheteam is op zoek naar getuigen die informatie hebben die kan bijdragen tot het oplossen van dit misdrijf. Heeft u in de avond en nacht van zaterdag op zondag in de omgeving van de Hegdambroek iets bijzonders gezien of zijn u dingen opgevallen, neemt u dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten