112Gelderland

Valkenswaard/Ede - Politie zoekt getuigen van ramkraak

De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van een ramkraak op vrijdagmorgen 11 juli rond 4.30 uur bij een juwelier aan de Corridor.

Rond dat tijdstip hoorden buurtbewoners een harde knal. Er bleek met een auto tegen de voorgevel van de juwelier te zijn gereden, waarna vermoedelijk twee daders de winkel zijn binnen gegaan. Vervolgens zouden ze weer in de wagen zijn gestapt en zijn weggereden. Het is nog onduidelijk wat er uit de winkel is weggenomen.

Er is een summier signalement van de twee daders:

1) Man, normaal postuur en ongeveer 1.70 meter lang. Hij droeg een grijze trui met een capuchon over het hoofd en een joggingbroek.

2) Man, normaal postuur, iets langer dan de eerste verdachte en een donkere huidskleur.

De mannen reden in een zilvergrijze Opel Omega. Deze bleek eerder in de nacht te zijn gestolen van een parkeerplaats aan de Aalbeek in Ede (Gelderland). Rond 1.15 uur heeft een buurtbewoner de auto weg zien rijden met twee onbekende mannen erin.

De politie is op zoek naar getuigen van deze ramkraak of mensen die er mogelijk iets meer van weten. Ook mensen die mogelijk iets weten van de diefstal van de auto of de auto nog hebben zien rijden kunnen contact opnemen met de politie. Dat kan via 0900-8844.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten