112Gelderland

Nunspeet - Duo aangehouden voor vernielingen bij recreatieplas

De politie heeft op dinsdag 8 juli na een melding van een getuige in het centrum twee tieners aangehouden. Zij worden verdacht vernielingen te hebben gepleegd aan parkeerautomaten en aan de wcs in het toiletgebouw van het recreatieterrein de Zandenplas.

De politie kreeg omstreeks 18.20 uur een melding over de vernielingen. Jongeren zouden twee betaalautomaten voor het parkeren hebben vernield. Ook waren de toiletrolhouders in het toiletgebouw vernield en het papier was van de toiletrollen gerold en door de wcs gegooid.

De verdachten waren op een bromfiets weggereden en er werd een goed signalement van hen opgegeven. In het centrum werden de jongeren aangetroffen. In eerste instantie ontkenden zij het feit, maar later kwam de aap uit de mouw. Het uit Elspeet (16) en Harderwijk (15) afkomstige duo is verhoord en er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten