112Gelderland

Dalfsen - Vrouw loopt hoofdletsel op; politie zoekt getuigen

Woensdagavond 2 juli is in het bosgebied tussen de Polhaarweg, Ankummer Es en de Henri Dunantstraat een vrouw gewond geraakt aan haar hoofd. Omdat onduidelijk is hoe dit hoofdletsel is ontstaan doet de politie onderzoek en worden getuigen gezocht.

De 25-jarige vrouw uit Dalfsen was tussen 20.00 en 20.30 uur aan het hardlopen in het bosgebied. De vrouw verklaarde tegenover de politie dat zij een klap tegen het hoofd voelde waarna zij het bewustzijn verloor. Toen zij bijkwam sloeg ze direct alarm en kwam de politie ter plekke. De vrouw werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis waar een hersenschudding is geconstateerd.

Omdat onduidelijk is wat de vrouw exact is overkomen en of zij mogelijk mishandeld is, is de politie een onderzoek gestart. In verband met dit onderzoek komt de politie graag in contact met mogelijke getuigen.

Personen die rond de genoemde tijdstippen iets verdachts hebben gezien in de omgeving van het bosgebied worden gevraagd om contact op te nemen met de politie via 0900-8844. ()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten