112Gelderland

Ommen, Dedemsvaart - Man gezocht voor wisseltruc, politie vraagt tips

De politie stelt een onderzoek in naar een negrode man, vermoedelijk met een glazenoog, die ervan verdacht wordt op vrijdag 4 juli bij twee winkels in de regio een wisseltruc te hebben toegepast. Tips zijn welkom op 0900 8844.

De politie heeft twee aangiften opgenomen waarbij door een negrode man een wisseltruc werd toegepast. De eerste keer gebeurde dit rond 18.00 uur bij een winkel aan de Brugstraat. De volgende melding kwam om 18.45 uur van een winkel aan de Julianastraat in Dedemsvaart.

In beide gevallen kocht hij een klein artikel en bij het afrekenen wist hij het winkelpersoneel af te leiden. Hierdoor kreeg hij zijn oorspronkelijke bankbiljet plus het wisselgeld terug.

De man wordt tussen de 25 en 35 jaar geschat, een normaal postuuren beide aangeefster vermoeden, dat hij een glazen oog heeft. Hij heeft opgeschoren haar en droeg een geruite pet.

,

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten