112Gelderland

Man aangehouden voor rijden onder invloed

Dedemsvaart - Op vrijdagmiddag 28 december kreeg de politie een melding van een aanrijding op de Tuinstraat. Ter plaatse bleek er een aanrijding te zijn geweest tussen twee autos.

Ter plaatse werd een 35-jarige man uit Raalte aangetroffen die al s ochtends was aangehouden voor een vernieling van een deur van een woning aan de Adelaarweg. Omdat hij onder invloed was tijdens de aanhouding, was door de politie na zijn verhoor en vrijlating tegen hem verteld dat hij niet moest gaan rijden. De man was toch gaan rijden en was met hoge snelheid vanaf de Markt de Tuinstraat ingereden waarbij hij een bord met geslotenverklaring negeerde. Vanaf tegenovergestelde richting kwam een 66-jarige man uit Dedemsvaart aangereden en beide voertuigen raakten elkaar met de spiegels/zijkanten. De 35-jarige man stonk naar alcohol, was onvast ter been en werd aangehouden. Op het bureau blies hij 840 ug/l. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en proces-verbaal werd tegen hem opgemaakt voor rijden onder invloed. ()

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten