112Gelderland

Twente - Openingstijden bureaus politie tijdens zomerperiode

Voor de politiebureaus in Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Almelo, Goor en Nijverdal gelden de reguliere openingstijden in de zomerperiode van 7 juli tot 18 augustus. Voor andere politiebureaus zijn er aangepaste openingstijden en wordt er veel gewerkt op afspraak. Het advies voor bezoekers van deze politiebureaus is maak van tevoren telefonisch een afspraak of informeer naar de openingstijden in de vakantieperiode. Dit kan via tel. 0900-8844.

De spreekuren van de wijkagenten vervallen in de zomervakantie. Het wijkteam neemt tijdens de vakantieperiode van de wijkagent zijn taken waar en is bereikbaar via 0900-8844. Wijkbewoners kunnen telefonisch een afspraak maken.

De inzet van de politie op straat en in uw wijk blijft gegarandeerd. De politie benadrukt dat zij uiteraard 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar is. In noodsituaties via alarmnummer 112 en voor niet spoedeisende zaken via 0900-8844.

Aangifte doen via internet

Graag willen wij u attenderen op de mogelijkheid om via internet aangifte te doen van een groot aantal incidenten. Dit kan bijvoorbeeld bij:

doorrijden na een aanrijding, zonder gegevens van de tegenpartij;

vernieling, diefstal en winkeldiefstal, allen zonder verdachtenindicatie.

Bezoek hiervoor de website van de politie, www.politie.nl. Een bezoek aan een politiebureau is dan veelal niet meer nodig. Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn naar aanleiding van uw internetaangifte, dan krijgt u vanzelf een telefoontje van de politie.

Twijfelt u of u voor uw zaak direct naar het politiebureau moet komen, bel dan eerst het algemene telefoonnummer 0900-8844.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten