112Gelderland

Velp - Zweeds trio met henneptoppen aangehouden

In Velp heeft de politie donderdagnacht drie mannen van 23, 27 en 30 jaar uit Zweden aangehouden. In de auto van een van hen werd een partij henneptoppen aangetroffen van enkele kilos.

De politie kwam het Zweedse trio omstreeks 02.30 uur op het spoor na een melding van getuigen, die ze onder verdachte omstandigheden hadden gezien op een parkeerplaats aan de Aalscholversingel. Agenten troffen daar in eerste instantie een auto met Zweeds kenteken aan zonder inzittenden. De wagen was ook open. In de kofferbak lag de partij hennep. Even later dook in het nabij gelegen struikgewas de 30-jarige man op. Hij vertelde de eigenaar te zijn van de auto. Bij een onderzoek in de omgeving troffen agenten in een andere auto de overige twee aan. Over hun aanwezigheid daar had men geen sluitende verklaring. De mannen zitten voorlopig vast.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten