112Gelderland

Wageningen - Drie jongeren gezocht als getuigen van mishandeling

De politie is op zoek naar drie jongeren die getuige zijn geweest van een mishandeling in park De blauwe bergen in Wageningen op vrijdagmiddag 20 juni tussen 14.00 en 14.30 uur.

Een 16-jarige jongen uit Wageningen liet zijn hond uit bij de vijver in het park tussen de Bornsesteeg en de Dijkgraaf, toen hij een man met twee honden tegen kwam. De honden waren niet aangelijnd. Toen de jongen rustig naar zijn hond liep om te voorkomen dat deze onrustig zou worden, ging dit kennelijk niet snel genoeg naar de mening van de man, waarna hij in woede ontstak. Daarbij zou de jongen zijn uitgescholden, geslagen en geschopt. Het slachtoffer liep bij de mishandeling een dikke lip en een pijnlijk scheenbeen op.

De jongen omschreef de man als volgt: blanke man, met een getraind postuur, ongeveer 1.80 lang, kaal hoofd, tatoeages op de armen, hij droeg een blauw/groen shirt met opdruk en een donkere spijkerbroek. De man had twee honden bij zich; een kleine witte hond en een grote zwart/bruine bulldog-achtige hond.

Drie jongeren, twee jongens en een meisje, op een bankje aan de overzijde van de parkvijver hebben het voorval gezien. Er is kort contact geweest met het slachtoffer, maar er zijn geen contactgegevens uitgewisseld. De politie wil graag van hen horen wat zij hebben gezien.

De politie in Wageningen is bereikbaar via 0900-8844.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten