112Gelderland

Ede - Politie zoekt vermiste Robert (16) uit Ede

De politie is op zoek naar de 16-jarige Robert uit Ede. Robert is gisterenavond, dinsdag 17 juni, omstreeks 19.30 uur voor het laatst gezien bij de voetbalclub aan de Bennekomseweg in zijn woonplaats en sindsdien ontbreekt van hem ieder spoor.

De familie van Robert maakt zich zorgen en heeft gisteravond de politie ingeschakeld. Sindsdien staat hij onder andere als vermist gesignaleerd en kijkt de politie naar hem uit in Ede en omgeving. Dit heeft tot op heden geen resultaat gehad.

Het signalement van Robert is als volgt:

Blank 1.73 m Normaal postuur Zwart, kort en stijl haar Petje zwart/blauw met donkerrode cap Donker paars (aubergine) t shirt met tekst op de voorkant Sneakers van het merk Adidas, lichtgrijs en blauw van kleur met donkerblauwe veters

Hij heeft een fiets bij zich die voldoet aan de volgende omschrijving:

Crme kleurige damesfiets Merk onbekend Breed model, voornamelijk het stuur Bruin zadel Opvallend donkerrode bel met daarop een plaatsje van een roos.

Heeft u Robert gezien of weet u waar hij verblijft Neemt u dan contact op met de politie in Ede via 0900-8844. Wilt u per se anoniem blijven, dan kunt u bellen met 0800-7000.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten