112Gelderland

Hengelo - Drie ruziemakers aangehouden

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 15 juni aan de Beekstraat drie jongens aangehouden en voor onderzoek ingesloten.

Rond 03.45 uur wordt gemeld dat aan de Beekstraat bij een ruzie tussen twee jongens, n jongen bewusteloos op de grond ligt. Als gealarmeerde agenten zich over de jongen, een 18-jarige Hengelor, ontfermen in afwachting van de ambulance, ontstaat er tussen de toeschouwers van het incident een ruzie tussen twee andere knapen. De portiers van de naastgelegen horecagelegenheid hebben de agenten geassisteerd bij de aanhouding van de twee ruziemakers, een 19-jarige uit Borne en een 17-jarige Hengelor. Zij zijn voor verhoor ingesloten.

Een 17-jarige Hengelor die de 18-jarige bewusteloos geslagen heeft is eveneens op de Beekstraat aangehouden. Ook hij is voor verhoor ingesloten.

De politie onderzoekt de aanleiding en de toedracht van de twee vechtpartijen. ,

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten