112Gelderland

Drie mannen aangehouden voor openlijke geweldpleging

Nijmegen - In de nacht van donderdag op vrijdag zijn drie Nijmegenaren van 26, 29 en 31 jaar aangehouden voor openlijke geweldpleging. De drie maakten deel uit van een grotere groep en gingen een taxichauffeur te lijf in de Bisschop Hamerstraat. En van de vechtersbazen moest worden opgenomen ter observatie in het ziekenhuis in verband met opgelopen verwondingen. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Wat de aanleiding van de vechtpartij is geweest maakt deel uit van het onderzoek. De taxichauffeur zou door de groep zijn belaagd en daarbij rake klappen hebben opgelopen. Ook zijn auto werd beschadigd. Omstanders wisten de taxichauffeur te ontzetten. De inmiddels gewaarschuwde politie hield op aanwijzing van diverse getuigen de drie mannen aan. Een van hen werd met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie zal een groot deel van de dag bezig zijn met het horen van verdachten en getuigen. De Bisschop Hamerstraat is enkele uren afgesloten ten behoeve van het onderzoek dat vandaag op het politiebureau zal worden voortgezet.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten