112Gelderland

Arnhem - Vast voor vernieling en winkeldiefstal

In Arnhem is vrijdag een 33-jarige man uit Stadskanaal aangehouden voor vernieling van een woningdeur en winkeldiefstal. De man had de toegangsdeur van een bekende ingetrapt. Daarnaast had de man 2 tassen met gestolen boodschappen bij zich.

Vrijdagochtend rond 10.30 uur werd de politie gebeld door een kamerbewoonster aan de Spoorwegstraat in Arnhem. Op dat moment werd haar deur ingetrapt door een bekende van haad. De man zou in haar afwezigheid enkele eigendommen van hem, in haar kamer hebben gestald. Nu wilde hij deze eigendommen retour.

Bij de aanhouding van de man bleek hij ook enkele boodschappentassen vol met etenswaren bij zich te hebben; deze waren gestolen om zijn druggebruik te betalen.

De verdachte is door de politie aangehouden, de vrouw heeft aangifte gedaan en de gedupeerde winkelier zijn over de weggenomen goederen genformeerd.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten