112Gelderland

Apeldoorn - Ramkraak in supermarkt: 1 aanhouding

De politie is een onderzoek gestart naar een ramkraak op een supermarkt aan de Talingweg in Apeldoorn op vrijdag 13 juni rond 05.05 uur.

De politie gaat er vanuit dat er drie personen bij betrokken zijn. Op het bewuste moment werd met een voertuig de pui geramd. Het is niet duidelijk of men met buit is vertrokken. Wel heeft men bij vertrek de auto in brand gestoken; of dit heeft geleid tot schade is op dit moment niet bekend.    

Getuigen zagen twee personen in een andere auto instappen en wegrijden. De politie werd onmiddelijk gebeld waarop een zoekactie werd ingezet; daarbij werd ook een politiehelicopter ingezet en werd Burgernet ingeschakeld.

Getuigen zagen in de Goudstraat in Apeldoorndrie personen uitstappen. In die buurt kon de politie n persoon aanhouden; de andere twee zijn nog voortvluchtig.

De politie neemt deze zaak zeer serieus en is direct een opsporingsonderzoek gestart. Daarbij is het van groot belang dat getuigen zich direct melden bij de politie op 0900-8844.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten