112Gelderland

Heerde - Roemenen aangehouden voor winkeldiefstal

De politie heeft op dinsdag 10 juni op de A 50 onder Schaarsbergen drie Roemenen aangehouden. Zij worden ervan verdacht aan het begin van de middag cosmetica bij het Kruidvat in Heerde te hebben gestolen.

Personeel van het Kruidvat aan de Dorpsstraat ontdekte, dat er met een geprepareerde tas cosmetica was gestolen. De verdachten waren in een paarse Mitsubishi weggereden en men kon de politie het kenteken doorgeven.

Via de regionale meldkamer werden alle surveillance-eenheden in het gebied genformeerd. Op een gegeven moment zag een motoragent de bewuste auto op de A 50 rijden. Meerdere eenheden werden die kant op gestuurd en op een gegeven moment werd de auto onder Schaarsbergen aan de kant gezet.

In de auto zaten drie Roemenen en zij werden aangehouden. Zij zijn ingesloten voor verhoor. Ook werd er de nodige cosmetica in de auto aangetroffen en dat werd in beslag genomen.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten