112Gelderland

Kerkdriel - Poging moord in Opsporing Verzocht

Het programma Opsporing Verzocht zal op dinsdag 10 juni aandacht besteden aan de poging tot moord op een 38-jarige inwoner van Kerkdriel.

Op maandagavond 14 april, rond 22.30 uur, werd bij de woning van de man aan de Ipperakkeren aangebeld. Drie gemaskerde mannen drongen de woning binnen. Twee van de mannen hadden vuurwapens bij zich. Er is enkele keren in de woning geschoten. Daarbij liep de 38-jarige man ernstig letsel aan zijn schouder op. Twee bezoekers die op dat moment ook in de woning aanwezig waren, raakten niet gewond.

In het programma wordt een reconstructie van het schietincident getoond. Getuigen die de avond van 14 april iets hebben gezien worden verzocht zich te melden. Daarnaast wil de politie graag in contact komen met mensen die iets weten over de achtergrond van deze poging tot moord. Het programma wordt dinsdagavond uitgezonden om 21.30 uur op Nederland 1. De herhaling is op woensdag 11 juni om 12.00 uur op Nederland 2.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten