112Gelderland

Vrouw verkracht in Gorinchem, verdachte aangehouden

Gorinchem - De politie van Gorinchem heeft op eerste Kerstdag een 21-jarige man uit de gemeente Lingewaal aangehouden. De man wordt ervan verdacht die dag, 's ochtends rond half 7, een vrouw te hebben verkracht.

Het slachtoffer, een 18-jarige inwoonster van Vuren, fietste over de Zuiderlingedijk in Gorinchem. Vlak voor de brug over de rivier de Linge dwong een man haar tot stoppen. Onder het viaduct werd de vrouw vervolgens misbruikt. De gewaarschuwde politie kon kort na het incident aan de hand van het opgegeven signalement in de directe omgeving een man aanhouden. De verdachte wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Volgens het slachtoffer stonden er ten tijde van het misbruik een aantal auto's onder het viaduct. Bovendien reden enkele auto's voorbij. De politie vraagt mensen die ten tijde van het incident in de buurt waren en iets gezien hebben, te bellen met 0900-8844. Anoniem bellen kan met M 0800-7000.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten