112Gelderland

Wageningen - Doorrijden na aanrijding: politie zoekt bestuurder

Vorige week woensdag, 28 mei, vond er op de rotonde van de Troelstraweg met de Marijkeweg in Wageningen een ongeval plaatst. Een 12-jarige fietsster uit Wageningen raakte daarbij gewond aan haar voet. Het bestelbusje dat haar aanreed, reed door. De politie is op zoek naar deze bestuurder.

Omstreeks 19.00 uur kwam het meisje de rotonde opfietsen en zou daarbij geen voorrang hebben gekregen van een bestelbusje. Het meisje moest daardoor hard remmen en zette daarbij haar voet op de grond om zo nog beter te kunnen remmen. Het busje reed vervolgens over haar voet heen. De bestuurder stopte niet en reed de rotonde over richting Rhenen.

Het meisje kon een summiere beschrijving geven van het voertuig dat over haar voet reed. Het was een middelgroot wit busje, mogelijk een taxibusje. Op de zijkant stonden letters, onbekend van welke kleur. De politie komt graag in contact met de bestuurder van dit busje, of met getuigen van het ongeval die de politie daarbij kunnen helpen. U kunt contact opnemen via 0900-8844.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten