112Gelderland

Mishandeling Hoofdstraat; politie zoekt getuigen

Apeldoorn - In de nacht van donderdag op vrijdag 28 december heeft er een mishandeling plaatsgevonden op de Hoofdstraat in Apeldoorn. Hierbij zijn drie mannen licht gewond geraakt. Ook is de mobiele telefoon van n van hen gestolen. De politie zoekt getuigen van deze mishandeling.

De slachtoffers stonden rond 4.00 uur met een groep bij een horecagelegenheid op de Hoofdstraat. Er ontstond onenigheid toen twee voor hen onbekende mannen seksueel getinte opmerkingen maakten naar twee vrouwen uit de groep. De slachtoffers kwamen tussenbeide en de mannen vertrokken richting de Paslaan. Even daarna kwam een groep van 4 5 mannen op de slachtoffers af en vielen hen aan. n van hen, een 23-jarige man uit Enschede, belde de politie. Hierna werd hij belaagd door n van de daders, waarbij ook zijn mobiele telefoon werd gestolen. De twee andere slachtoffers, een 21-jarige man uit Leeuwarden en een 20-jarige man uit Apeldoorn, konden de belagers afweren, die hierna wegrenden richting de Paslaan.

n van de daders was blank, ongeveer 1.80 meter lang en hij wordt geschat op 20 jaar. Hij had kort, blond haar dat aan de zijkanten was weggeschoren. Hij droeg een witte jas met een bontkraag en een spijkerbroek. Een andere dader is ongeveer 1.70 meter lang en wordt ook geschat op ongeveer 20 jaar. Hij had een licht getinte huidskleur en kort, opgeschoren haar. Hij droeg een spijkerbroek en een donkere jas met een lichte bontkraag. Van de andere mannen is bekend dat ze kort haar hadden en donkere jassen droegen.

Heeft u deze mishandeling gezien of denkt u te weten wie de daders zijn Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten