112Gelderland

Doetinchem - Politie Achterhoek-West opent haar deuren

Zaterdag 14 juni is het zover. Dan opent de politie in Doetinchem haar deuren voor het publiek. Hoewel iedereen welkom is, is het open huis in eerste instantie bedoeld voor de inwoners van de gemeenten Doetinchem, Bronckhorst, Oude IJsselstreek en Montferland. Belangstellenden kunnen tussen 11.00 en 16.00 uur een kijkje nemen in het nieuwe politiebureau aan de Hamburgerbroeklaan 11.

Voor bezoekers is een afwisselend programma opgesteld. Zo kunnen het politiebureau en het cellencomplex worden bekeken en politievoertuigen worden bezichtigd. Daarnaast is er veel informatie te krijgen over de verschillende facetten van het politiewerk, worden demonstraties gegeven door politiebikers en hondengeleiders en bestaat de mogelijkheid om workshops bij te wonen. Ook zijn verschillende ketenpartners, zoals de Duitse politie, Bureau Halt en de Koninklijke Marechaussee aanwezig.

De jongste bezoekers kunnen raden welke politiepet bij welk land hoort en meedoen aan een speurtocht. Ook is een clown aanwezig.

Parkeergelegenheid is beperkt. Bezoekers worden verzocht zoveel mogelijk lopend, met de fiets of met het openbaar vervoer te komen.

Bereikbaar

De politie in Doetinchem is zaterdag 14 juni telefonisch bereikbaar via 0900-8844, maar er kan geen aangifte gedaan worden. Er is politietoezicht op straat en de politie reageert zoals gebruikelijk op (spoed)meldingen.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten