112Gelderland

Haaksbergen - Motorrijdster gewond bij ongeval

Een 48-jarige vrouw uit Eindhoven raakte dinsdagmiddag 27 mei gewond bij een ongeval op de Veldmaterstraat in Haaksbergen.

De vrouw reed op haar motor op de Veldmaterstraat in Haaksbergen, in de richting van de Enschedesestraat (N18). Ter hoogte van een basisschool stond aan de rechterzijde van de weg een touringcar geparkeerd, met de voorkant richting de Enschedesestraat. Aan de linkerzijde van de weg stond een auto geparkeerd, eveneens met de voorkant richting de Enschedesestraat. Toen de motorrijdster daar aan kwam rijden, wilde zij de touringcar links passeren. Op dat moment stapte net iemand aan de passagierskant uit de geparkeerde auto die links stond. De motorrijdster botste tegen het portier van deze auto en botste daardoor vervolgens op de zijkant van de touringcar. De motorrijdster raakte hierbij gewond en is met onbekend letsel door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten