112Gelderland

Hengelo - Aanhoudingen wegens slaan van een agente en belediging

Agenten hielden zondag 25 mei op de Marktstraat een 24-jarige Hengelor en een 40-jarige Almelor aan. De Hengelor wordt ervan verdacht dat hij een agente heeft geslagen. De Almelor is aangehouden wegens belediging van een agent.

Omstreeks 2.00 uur kregen surveillerende agenten de melding dat er onenigheid was bij een horecagelegenheid aan de Marktstraat. Ter plaatse troffen de agenten een groep mensen aan. De Hengelor hoorde bij deze groep. Hij was zeer onrustig. Daarom verzochten de agenten hem om het centrum te verlaten. De Almelor bemoeide zich met het gesprek. Hij beledigde de agenten en maakte obscene gebaren. Hij werd daarop aangehouden. De Hengelor probeerde de aanhouding te beletten. Daarbij sloeg hij een agente in het gezicht. Daarop werd hij ook aangehouden.

De politie tolereert geen verbaal of fysiek geweld tegen politiemensen en anderen met een publieke taak en treedt er altijd tegen op. Afgesproken is dat de strafeis bij geweld tegen politiemensen en anderen met een publieke taak altijd wordt verhoogd.

/

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten