112Gelderland

Samen tegen vuurwerkoverlast

Hilversum - Op vrijdag 28 december start in de gehele regio Gooi en Vechtstreek een speciaal vuurwerkproject, gericht op het vroegtijdig afsteken van vuurwerk en het voorhanden hebben van illegaal vuurwerk. Doel: het terugdringen van overlast, vernielingen en gevaarlijke situaties op straat.

Van vrijdag 28 tot en metmaandag 31 december houdt de regionale studentenpoule van de politie Gooi en Vechtstreek extra controles om overlast, vernielingen en gevaarlijke situaties door het afsteken van vuurwerk tegen te gaan. Ook het hebben van illegaal vuurwerk wordt meegenomen in de controles.

Deagenten gaan in koppels de wijken van Hilversum, Naarden, Bussum, Laren, Blaricum, Loosdrecht, Wijdemeren, Weesp, Muiden en Huizen in om, in burger, de controles te houden.

De surveillerende agenten zijn bij hun controles ook afhankelijk van u! Hoort of ziet u dat er vuurwerk wordt afgestoken Bel dan met 0900-8844 of in heterdaadsituaties met 112.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten