112Gelderland

Prinsenbeek - Viertal aangehouden voor diefstal portemonnee

Agenten hielden donderdagmiddag 22 mei 2014 in Arnhem vier personen aan. Zij zouden donderdagochtend een portemonnee hebben gestolen bij een massagesalon aan de Haverdijk in Prinsenbeek.

Een man en twee vrouwen kwamen rond 11.15 de salon binnen. De man liep mee naar de behandelkamer. De twee vrouwen bleven in de wachtruimte. Vervolgens wilde de man betalen en gaf aan dat hij geld ging wisselen. Het trio verlaat de salon. De eigenaresse bemerkte dat haar portemonnee was gestolen.

Alerte buurondernemers hadden gezien dat drietal bij verschillende bedrijven binnen keek en vertrouwden het niet. En van hen noteerde het kenteken van de auto en gaf dit door aan de agenten. Het kenteken werd direct ingevoerd in ANPR-systeem (Automatic Number Plate Regcognition). Eind van de middag volgde een hit op het kenteken bij een controle in Arnhem. In de auto zaten vier personen. Zij werden aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex in Breda voor verder onderzoek naar hun betrokkenheid bij de diefstal. Het gaat om twee vrouwen (23 en 43 jaar) en twee mannen (22 en 35 jaar) uit Keulen (Duitsland).

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten