112Gelderland

Arnhem - Vrouwen gaan spoorpersoneel te lijf na opmerking over roken

Vijf vrouwen in de leeftijd van 19 tot en met 29 jaar uit Nijmegen zijn woensdagavond op het Arnhemse Centraal Station door de politie aangehouden omdat ze spoorwegpersoneel hadden belaagd. Een opmerking over het roken op een plek waar dat verboden was deed de vlam in de pan slaan.

Omstreeks 21.30 uur stond de groep vrouwen op het perron van het Arnhemse station. Een van hen stak een sigaret op, op een plek waar dat niet was toegestaan. Een conductrice sprak de vrouw erop aan, waarna een woordenwisseling uitliep op geweld tegen de conductrice. Collegas van de conductrice schoten te hulp maar zouden bij het geweld zijn bespuugd, geslagen, aan de haren zijn getrokken, gekrabd en in het kruis geschopt. De vijf vrouwen konden evenwel worden overmeesterd en aan de politie worden overgedragen. De vijf vrouwen zitten voorlopig vast voor onderzoek en verhoor. Door het spoorwegpersoneel is aangifte gedaan.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten