112Gelderland

Nijkerkerveen - Jongeren na vechtpartij naar ziekenhuis, twee man opgepakt

Bij een vechtpartij in een horecazaak in Nijkerkerveen zondagavond zijn twee jongeren van 13 en 15 jaar uit Amersfoort gewond geraakt. Ze moesten voor behandeling naar het ziekenhuis. Drie Amersfoorters (een jongen en een meisje van 15 en een 16-jarige jongen) zijn opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de zaak.

Tijdens een feest in de zaak zou er ruzie zijn ontstaan tussen twee groepen (jongere) bezoekers. Dat zou omstreeks 19.00 uur buiten de zaak zijn uitgemond in een vechtpartij. Bij de komst van de politie waren er nog tientallen jongeren op de been en was het onrustig. Nadat de gemoederen wat waren bedaard en de twee slachtoffers per ambulance waren weggebracht heeft de politie later op de avond in Amersfoort drie verdachten aangehouden. De politie onderzoekt nog wat er precies is voorgevallen en sluit meer aanhoudingen niet uit.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten