112Gelderland

Nijmegen - Straatroof in onderzoek, slachtoffer gewond

De politie doet onderzoek naar een straatroof zaterdagnacht rond 00.35 uur op de Pluvierstraat. Een 23-jarige Nijmegenaar werd bij zijn geparkeerde auto van achteren door een man benaderd, op zijn hoofd geslagen en vervolgens bedreigd met een mes. Hij probeerde dit af te weren waarop een worsteling ontstond. Daarbij raakte de 23-jarige zodanig gewond dat hij zich onder doktersbehandeling moest stellen.

Tijdens de worsteling raakte het slachtoffer uiteindelijk buitenbewustzijn.Toen hij bijkwam miste hijzijn portemonnee. Politieagenten gingen na de melding snel ter plaatse. De 23-jarige bleek onder anderemeerdere snijwonden te hebben en ambulancepersoneel verleende eerste hulp.Daarna is deNijmegenaar naar het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling.

De PD is voor hetonderzoek afgezet. Agenten vondenin de buurt de portemonnee terugen namen deze voor sporenonderzoek in beslag. Van het slachtoffer is inmiddels een aangifte opgenomen. Zondagmorgen hield de politie een buurtonderzoek.

De politie onderzoekt de zaak verder. Getuigen die rond het genoemde tijdstip op de Pluvierstraat iets verdachts hebben gezien of gehoord worden verzocht om contact op te nemen met de Districtsrecherche in Nijmegen via telefoon 0900-8844.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten