112Gelderland

Arnhem - Aanrijding met letsel na geen voorrang verlenen

Zaterdag rond 14.20 uur vond op de kruising Bakenbergseweg met de Schelmseweg een aanrijding plaats tussen twee personenauto's. De twee bestuursters raakten gewond en zijn met een ambulance naar het Rijnstate ziekenhuis vervoerd. De politie deed onderzoek naar de toedracht, de oorzaak bleek geen voorrang verlenen.

Een bestuurster (personalia niet bekend) kwam vanaf de Amsterdamseweg en sloeg linksaf de Bakenbergseweg op. Daarbij verleende de vrouw geen voorrang aan de personenauto die in tegenovergestelde richting reed. Beide vrouwen raakten door de klap zodanig gewond dat zij naar het ziekenhuis zijn overgebracht. De aangereden vrouw, van 36 jaar uit 's-Heerenberg, liep onder andere letsel aan haar knien en een polsbreuk op.

Specialisten van de afdeling VerkeersOngevallenAnalyse (VOA) deden technisch sporenonderzoek. Ook sprak de politie met enkele getuigen.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten